Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Teme >>> BUUF HD – Tema koja će razigrati vaš display
BUUF HD tema

BUUF HD – Tema koja će razigrati vaš display

Svatko od nas i dan danas zna pogledati jedan od omiljenih crtića iz djetinjstva ili je kao mali pokušao izgraditi nekakvu glinenu figuricu šaljivog izgleda. BUUF HD tema me podsjeća upravo na tako nešto. Mene je osobno zaintrigirala svojim izgledom i donijela na moj iPhone šaroliki “glineni” look. Ova tema većeg je sadržaja, stoga ćete morati izdvojiti 60,9MB podatkovnog ili WiFi prometa, a možete ju jednostavno pronaći u Cydia-i pod ModMyi repo source-u (preporučujem korištenje search tab-a), a važna je napomena da je ista dostupna samo na Iphone 4 uređajima. Ono što će mnoge od vas razveseliti je to da je tema potpuno besplatna i u sebi sadrži više wallpaper-a koje možete mijenjati putem Winterboard-a ovisno o dnevnom raspoloženju, te dakako cool izgled Lockscreen-a i većine iOS ikonica.

BUUF HD tema i neki od raznolikih wallpaper-a

Da bi mogli koristiti BUUF HD temu potrebno je imati jailbreak-an iPhone i instaliran Winterboard koji se nalazi u Cydia. Ako još uvijek niste jailbreak-ali svoj mobitel, pogledajte temu “22 razloga zbog kojih bi trebali jailbreak-ati svoj iPhone” koju vam je priredio Omizio team, a kada sve to pomno razmotrite vjerujem da ćete potražiti potreban jailbreak alat.

Ovdje ćemo zaista naći fascinantno promijenjen izgled nekih od sastavnih iOS-ovih aplikacija kao što su kompas ili kalkulator, tako da ćete od sada sa posebnim zadovoljstvom moći pogledati na kojoj ste točnoj lokaciji ili pak uspjeti izračunati nekakav prilično teški matematički zadatak, a kao poslasticu pogledajte kako iPhone izgleda dok je priključen na napajanje i njegov lockscreen!

BUUF HD izgled dok je iUređaj priključen na napajanje i Lockscreen

Pratite nas i komentirajte putem Facebook ili Twitter stranice, a kako ne bi propustili novosti na Omizio.com možete jednostavno uključiti i opciju primanja email novosti.