Saturday, 7 October, 2017
Home >>> Cydia >>> Circul8 – Winterboard tema koja će vas oduševiti!
circul8-1

Circul8 – Winterboard tema koja će vas oduševiti!

Priznajem, odavno nismo predstavili neku temu sa Cydiae. Više je razloga za to. U moru tema koje se svaki dan pojave na ovom alternativnom App Storeu za jailbreakere tek rijetke nude originalan vizualni ugođaj i posvećenost detaljima, a više i cijenimo uobičajeni izgled iOSa (iako ga zub vremena već neko vrijeme nagriza). Ipak, Circul8 je tema koja zaslužuje pažnju svakog vlasnika jailbreakanog iUređaja.

Njen autor, Andreas Larsen, ima naročito izoštreno oko za estetiku te njegov uradak uspijeva izgleda krajnje efektno čak i uz izraženi minimalizam. Najbolje će te steći dojam o čemu je riječ kada pogledate video u nastavku.

Ova tema radi na svim iUređajima koji su sposobni vrtiti iOS 6 tako da razloga za frustraciju nemaju čak ni vlasnici iPhonea 3GS. Naravno, prethodno morate instalirati Winterboard, ako već niste. Brojke samo svjedoče o Andreasovoj predanosti i želji da se dotakne svakog detalja: nanovo su dizajnirani Lock Screen i interface za unos sigurnosne lozinke, tema podržava preko 500 ikona, ikone u Status baru, centar za notifikacije i gotovo svi ostali elementi grafičkog sučelja su obuhvaćeni ovim dizajnom!

Pored nesumnjivog talenta za dizajn, Larsen ima i veliko srce. Temu inače možete besplatno preuzeti sa ModMyi repoa ali odlučite li se donirati 5$ organizaciji “liječnici bez granica” Andreas će vam dati pristup dodatnim, premium opcijama za doradu korisničkog sučelja i upute kako da ih primjenite! Dakle, da ponovimo još jednom, za silan trud koji je uložio i još ulaže u ovu temu, Andreas ne traži nikakvu novčanu naknadu, samo vam daje opciju da svojom dobrovoljnom donacijom pomognete onima koji su u mnogo lošijoj situaciji od vas.

Ne propustite priliku da svoj iPhone, iPad ili iPod touch presvučete u ovu iznimnu temu i javite nam kako vas se dojmila. Ovo su neke od tema koje smo obradili u prošlosti:

 • robee

  Nije lose, ali okrugle ikone mi nikako ne leze…

 • Tomo2307

  kad krenem instalirati pise HTTP/1.1 404 not found. pomoc :(

 • tanky

  nije za badave trazi lovu!

 • Bla bla

  Iskreno, ima puno boljih i doradjenijih tema od ove…ove okrugle ikone mi nekako ne leže! Sto se tice iOS-a, slažem se da ga je vrijeme vec dobro nagrizlo i nadam se znacajnijim promjenama na sedmici…

 • iprd

  meni su samo ikonice promjenjene a ovo ostalo kad ulazim u aplikacije sve je isto ….

 • Vujo

  Meni je ovo uzas ? Sta vam se tacno svidja ovdje ? Nepregledne ikonice skroz. A apple ako uskoro ne modernizuje ios sto se tice izgleda, selim se na android, jer ovo previse frustrira :(

 • BoroZvijer

  Meni odlicna tema… Dobro dosla promjena:)