Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Teme >>> ClassyHD – iPhone DreamBoard tema koja ostavlja dojam
classyHD_dreamboard_theme

ClassyHD – iPhone DreamBoard tema koja ostavlja dojam

ClassyHD je nova iPhone/iPod Touch DreamBoard tema s kojom dobijete interesantan preobražaj na zaslonu vašeg iUređaja.

Vjerujem da mnogi od vas koriste Winterboard za promjenu iPhone/iPod Touch tema, ovoga puta predstavit ću vam novu ClassyHD iPhone/iPod Touch temu koja se primjenjuje pomoću Dreamboard-a. Ako još niste znali, DreamBoard je dosljedna alternativa za Winterboard koja služi za izmjenu tema koje se također mogu pronaći unutar Cydie. Više o DreamBoard-u možete pročitati ovdje. ClassyHD je kako smo već i rekli tema dostupna iPhone i iPod Touch korisnicima koji naravno imaju prethodno instaliran DreamBoard, istu možete pronaći unutar Cydie na ModMyi repo sourceu po cijeni od $1.49. Ako želite sami sebe iznenaditi novim izgledom na zaslonu vašeg iPhone-a, ili možda impresionirati prijatelje, onda je ova tema upravo to što tražite.

U instaliranom paketu Classy HD teme, koja će vam zauzeti nešto malo više od 5MB memorije dobijete kompletnu izmjenu ikonica, dock-a, dodaje Facebook widget, te su vam na izboru tri wallpapera. Uz ovu temu sat koji vam je na početnoj stranici imati će i prikaz sekundi. Kako sve to izgleda možete pogledati iz priloženog. Slika br. 2 (vodoravno)  prikazuje mogućnost izmjene wallpaper-a gdje odabirom postavki (settings button) -> Wallpaper birate željeni.

 

Omizio.com možete pratiti putem Facebook i Twitter društvenih mreža, također pogledajte neke od zanimljivih video recenzija na Omizio.com YouTube servisu.