Monday, 17 January, 2022
Home >>> Teme >>> Cydia tema – Leaf
Cydia theme Leaf

Cydia tema – Leaf

Kao što smo vam obećali da uvodimo praksu da svakoga tjedna vam predstavimo po neku najpopularniju temu, držat ćemo se obećanja te vam danas predstaviti jednu od najpopularnijih, a ujedno i besplatnih tema za vaše iPhone-a. Naime predstavit ćemo vam temu koja nosi naziv Leaf i nalazi se po preporuci tvoraca Cydia na njenom home screen-u. Htio bih vam napomenuti da je tema teška preko 20 MB, pa je nećete moći download-ovati putem 3G mreže nego morate imati WiFi konekciju.

Moram vam također napomenuti da za promjenu teme, ikone i ostalih grafičkih elemenata na iPhone-u morate imati jailbreak-an iPhone i instaliran Winterboard koji se nalazi u Cydia. Ako do sada niste jailbreak-ali svoj mobitel, možda će vam u tome pomoći naš jailbreak selektor koji smo napravili samo za vas. Za sve neodlučne pokušali smo obraditi neke od glavnih razloga radi kojih ekipa Omizio team-a daje prednost jailbreak-anom iPhone-u. Mali podsjetnik na tu temu nalayi se na našem blogu i nosi naslov: ”22 razloga zbog kojih bi trebali jailbreak-ati svoj iPhone. ”

Otvorite Cydia-u te na home screen-u tapnite na opciju Themes. Otvorit će vam se zaslon sa spiskom tema koje su od strane kreatora Cydia izdvojene kao najpopularnije i najviše puta download-ovane. Moja preporuka za ovaj put je da probate tem pod nazivom Leaf. Odlučio sam se za nju iz više razloga, ali glavni razlog je jer vam nudi grafičko sučelje i funkcionalnost, malo drugačiju od onih na koje ste do sada navikli. Tema je malo naklonjena Google-u te je i prilagođena korisnicima koji su navikli na korištenje Windows platforme.

Cydia theme Leaf

Tapnite na temu, pa potom na install u gornjem desnom kutu. Kada ste instalirali temu, iPhone će vam tražiti restart Springboard-a. Napravite restart springboard-a, a zatim otvorite vaš Winterboard i odite na themes i čekirajte Leaf temu. Nakon toga Springboard će ponovno napraviti restart, ali ovaj put će vam se iPhone upaliti sa novom temom, koja sa sobom nosi i totalno novi izgled vaših ikonica. Trebat će vam sigurno neko vrijeme da se naviknete kako na novi izgled, tako i na drugačiju funkcionalnost, ali sam siguran da ćete zavoljeti ovu temu, jer doista ima nešto posebno u njoj.

Cydia theme Leaf

Nadam sam se da ste zadovoljni našom novom recenzijom, te da ćete nas Like-ti na Facebook stranici, te nas time učiniti dostupnijim većem broju ljudi kojima bi naša pomoć i sugestije dobro došli. Također nas možete pratiti i naTwitter-u, gdje se naši twettovi osvježavaju kroy svaki sat. Ili ako ste od onih koji žele konstantno biti u tjeku događaja možete dobijati obavjesti na svoj e-mail o svakom novom postu koji se pojavi na Omizio blogu.