Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Teme >>> Glasklart HD tema za retina zaslon
glaskart2

Glasklart HD tema za retina zaslon

Od izlaska iPhone 4 i retina zaslona broj tema na Cydia-i koje su dobro izgledale u novoj rezoluciji se jako smanjio. Medjutim kako je iPhone 4 poceo izlaziti i u drugim zemljama osim Amerike sve veci broj dizajnera su poceli upgrade svoje teme za visoku rezoluciju iPhone-a 4. Nedavno je izasla nova verzija jedne od mojim omiljenih tema za iPhone Glasklart HD. Tema ima iste ikone kao i prije ali je dodana podrska za multi tasking, foldere i naravno vecu rezoluciju.  Takodjer Glasklart je dodao funkcionalsnost  za Live Clock i Live Weather apps koje vam pokazuju vrijeme i temperaturu direktno na ikoni bez da morate otvarati app. Glasklart ima providne ikone tako da super izgleda sa razlicitim wallpaper-ima.  Ako vam se svidja mozete je besplatno skinuti na Cydia-i.

Koja je vasa omiljena tema u Cydia-i?

 • Marakn000

  kako da skinem, upisem u search ali neizbacuje tu temu, niti bilo kuju??

 • Marakn000

  nasao sam temu, ali imam problema sa stavljanjem jer mi se gubi winterboard, instaliran je ali ga neprikazuje nigdje! jednostavno sve mi je smuljano

  • Omizioblog

   Winterboard se moze sakriti postoji setting za to. Odi u setting>>> Winterboard>>>Hide WinterBoard. Clickni na ON i onda ce ti se pokazati.

   A kad si vec tu mozes odmah kliknuti na “Select Themes” i selektirati theme koji ti treba.

 • Conan2

  imam pitanje , naime imam instaliranu ovu temu , ali kako postići da ove ikone na dnu budu u koso , i da ih bude 5.
  zahvaljujem unaprijed uz pozz iz Rovinja