Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Teme >>> Kako dobiti iOS 7 izgled na vašem iOS 6 iPhoneu? (Teme)
ios7themefeat

Kako dobiti iOS 7 izgled na vašem iOS 6 iPhoneu? (Teme)

Proteklih tjedana dana gotovo da i nismo pisali o ničemu drugom osim o novitetima predstavljenim na WWDCu, baš poput i ostalih Apple blogova. Novi iOS 7 izgleda odlično i donosi mnoge promjene a mnogi su se odvažili instalirati i prvu beta verziju ovog firmwarea. Beta je ipak beta te dolazi sa puno odricanja u pogledu brzine, kompatibilnosti sa aplikacijama i čime sve ne. Ako vam se dopada sam izgled iOSa 7, a imate pri ruci jailbreakan iPhone, u tom dizajnu (barem djelimično) možete uživati već danas.

ios7theme2

Zašto sam napomenuo da je ovo iskustvo djelimično? Nećete imati pristup novim funkcijama, niti svim dizajnerskim značajkama ali dobit ćete nove ikone, novi prikaz signala, Lock Screen, indikator punjenja baterija i još nekoliko sitnica. Sve što će vam trebati (pored jailbreakanog iPhonea ili iPod toucha) je WinterBoard i tema sa Cydiae pod nazivom iOS 7 Theme koja je, srećom, besplatna.

ios7theme1

Iako ih na Cydiai još nema puno, konfuzija je i dalje moguća. Temu pod ovim nazivom naći ćete na ModMyi repu a njen autor je pw5a29. To bi vam trebalo biti dosta za uspješan pronalazak.

ios7theme3

Kao što možete vidjeti na slikama, ovih nekoliko detalja je dovoljno da vam umanji žeđ za iOSom 7, a ukoliko želite i prikladne iOS 7 pozadine koji odgovaraju novom izgledu, pogledajte ovaj post. Ostale teme koje smo recenzirali možete naći putem ovog linka. Kako vam se čini?

 

 • Miki

  Izgled ikona je katastrofa…

  • c0ppo

   Mene vise zanima kad ce doci JB za iOS7 pa da maknem sadasnji izgled ikona. Na svom privatnom mobu ne mislim raditi update cak ni kad izadje full verzija iOS7. Ne isplati mi se, unatoc neki novim i dugo prizeljkivanim funkcijama.

   Ovaj iOS7 izgled je vise no odvratan :(

   • CRAZYman

    c0ppo, ti si više nego smiješan, nije još ni iOS7 izašao, a ti bi već JB, pa eto želim ti da dočekaš JB tamo negdje za Božić i novu JB, a ako baš mogu željeti onda da nikad i ne bude više JB-a ;))

    • c0ppo

     Jbg, da nema nas smijesnih, ne bi bilo ni vas… (sam dovrsi recenicu) ;)

 • Alf1223

  ios 7 je pre dobar
  samo ne zabima jeli na njemu ssd moguce napraviti jalibreak

 • Marko

  Da li mi neko moze pomoci kako da ubacim modmyi repo, stalno mi izbacuje neku gresku?