Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Cydia >>> Novi Theme Center u Cydia-i – Lakse pronalazenje popularnih tema za iPhone
cydia-theme-section

Novi Theme Center u Cydia-i – Lakse pronalazenje popularnih tema za iPhone

Nakon vise mjeseci bez ikakvih velikih updatea Cydia je napokon pocela dobivati nove sekcije. Provo sa korisnickim racunima o kojima smo vec pisali a od danas i sa novom odnostno boljom preuradjenom sekcijom za odabiranje iPhone tema.

Do sada je bilo prilicno tesko naci nove popularne teme u samoj Cydia-i. Morali bi ste procesljati tisuce tema u Theme sekciji da bi ste nasli nesto sto vam se svidja.

Pocevsi od danas ModMyi or MacCiti repo sourcevi ce dodavati nove teme koje ce biti izabrane od strane njihovih korisnika i editora. Nove teme ce se dodati jednom sedmicno tako da cete u ovoj sekciji sada lakse pronaci ono sto vam treba.

Sekcija je takodjer preuredjena tako da vam sada na ljepsi nacin pokazuje kako tema izgleda i je li besplatna ili se mora platiti.

Pratite nas preko Twitter-a ili Facebook-a za najnovije vijesti iz svijeta iPhone-a.

  • bionda_omizio team

    Samo bih htio reci da ova tema koja se nalazi na screenshotu gore u postu CarbonX HD je fenomenalna. Ja sam toliko zahtjevan sa temama da recimo zadnjih pola godine držim jednu te istu temu, pa čak i raspored i imena ikona nisam mjenjao. Ali ova tema me je kupila na prvu. Prava tema za Macoljubce jer je spojila sve ikone slične Macovom OSX, a pri tom zadržala onu elegantnu notu koja se od nje i očekivala. Kad tome pridodamo full HD i ikona i ostalog ocjena na skali od 1 do 5 je naravno čista 5 i to sa tri usklicnika !!!

    ;-)))

    B