Friday, 30 July, 2021
Home >>> Teme >>> OS X Pad HD – Učinite da iPad izgleda kao da ga pokreće OS X
os x pad hd

OS X Pad HD – Učinite da iPad izgleda kao da ga pokreće OS X

Ne znam koliko vas se sjeća vremena dok je iPad bio samo jedna u moru glasina koje su kružile oko Applea. Bilo je sigurno da Apple sprema tablet računalo ali glavno pitanje bilo je da li će ono biti pokretano Mac OS Xom ili iOSom. Mnogi su zagovarali OS X a danas mnogi ne mogu iPad da zamisle bez SpringBoarda. Ako ipak mislite da OS X nije loša ideja za iPad onda će vas OS X Pad HD tema oduševiti!

Naravno, za današnji recept bit će vam potreban jailbreakan iPad i Dreamboard iz Cydiae. Morat će te i dodati novi repo: fnetdesigns.com/cydia/repo

Kako dodati repo na Cydiai?

Nevjerovatno je šta su tvorci uspjeli postići OS X Pad HD temom. Ne samo da sa njom bilo koji iPad izgleda kao da „vrti“ OS X nego u pojedinim momentima dobijate osjećaj da je stvarno tako. Mac veterani (a i oni manje iskusni) razliku će prepoznati brzo ali wow efekat ipak ostaje. Tu je i ominozni OS X dock koji možete prilagođavati svojim željama i još mnogo opcija koje možete istražiti.

Cijena od 3.50$ za ovu temu nije zanemariva ali kad pogledate sve detalje shvatit ćete koliki je trud bio potreban da se sve to realizuje. Developeri OS X Pad HD definitivno zaslužuju ovu malu novčanu nagradu! Jeste probali ovu temu, kako vam se čini?

  • Srdjsn

    Kad dodje narodna onda probavamo…