Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Teme >>> Theme it – Cydia aplikacija koja vam omogućava sve teme na jednom mjestu, razvrstane po rezoluciji i modelima iPhone-a
Theme-it

Theme it – Cydia aplikacija koja vam omogućava sve teme na jednom mjestu, razvrstane po rezoluciji i modelima iPhone-a

Tko o čemu, ja o temama. :-). U zadnje vrijeme vas dosta bombardiram sa raznim Cydia aplikacijama i temama, ali se nadam da ste vi isto kao i ja “bolesni” za novim stvarima i tweak-ovima koji nam olakšavaju korištenje iPhonea. Ako spadate u skupinu onih znatiželjnih kao i ja, evo jedne odlične aplikacije upravo za vas. Naime, konačno je izbačena aplikacija koja vam nudi sve teme na jednom mjestu, a uz sve to još razvrstane u skupine po kvaliteti rezolucije, npr. sve retina teme na jednom mjestu. Ovo je nešto slično Cydia-nom tematorijumu o kojem smo nedavno pisali, jedina razlika je što ne morate pokretati Cydia-u kada koristite ovu aplikaciju. Sama aplikacija je urađena dosta korektno i pregledno da se u njoj možete snalaziti bez ikakvih problema.

Kao i uvjek do sada moram vam napomjenuti da morate imati jailbreak-an iPhone i instaliranu Cydia-u, da bi mogli integrirati ovaj tweak u svoj iOS. Za sve koji nisu do sada napravili jailbreak na svom iUređaju, mogu izabrati adekvatan jailbreak alat u ovisnosti od modela uređaja koji imate,  uz pomoć našeg jailbreak selektora. Također, ako niste sigurni koje su prednosti jailbreak-anog iPhone-a mi smo se potrudili da za vas navedemo  najbitnije razloge zbog kojih naš glas ide jailbreak-anom uređaju.

Otvorite Cydia-u, te odite na tab Manage->Source te dodajte sljedeći repo source. Za sve koji su zaboravili i ne znaju kako se dodaje novi repo u Cydia-i pogledajte upute Kako dodati repo source.

Theme it Cydia app

Nakon što ste uspješno dodali novi repo, odite u Search bar i utipkajte Theme it. To je naziv aplikacije koju trebamo.

Theme it Cydia app

Tapnite na install u gornjem desnom kutu i instalirajte željenu aplikaciju. Kada ste je uspješno instalirali izađite iz Cydia-e, te će vam se na zalonu pojaviti nova ikona pod nazivom Theme it. Tapnite na nju, i otvorit će vam se Home screen aplikacije koji izgleda ovako:

Theme it Cydia appTheme it Cydia app

Vjerojatno ste primjetili da postoji i opcija da otvorite i svoj account, pa obzirom da je ovo nova aplikacija koja se tek razvija, moja preporuka je da otvorite account, jer kada aplikacija postane komercijalna, može se desiti da članovi koji imaju account-e među prvima imaju dodatne pogodnosti. Također u svom accountu ćete imati zabilježene sve download-ovane teme, pa u slučaju ponovnog jailbreak-anja iPhone-a ili kupovine novoga, ne morate ponovno tražiti te iste teme. Samo se logirate na svoj account i sve omiljene teme koje ste ikada skinuli su tu na jednom mjestu.

Važno je napomenuti kako vaš account pamti i sve teme koje ste kupili, tako da ih ne morate kupovati ponovno prilikom svakog idućeg jailbreak-anja svog iPhone-a, ili prilikom kupovine novoga. Jednostavno, na starome log out sa account-a, a na novom mobitelu Log in i sve kupljene teme su vam ponovno tu bez potrebe za novom kupovinom i plaćanjem. Dosta korisna stvar koja se bazira na principu nedavno dodanog Cydia account-a o kojem smo detaljno pisali.

Theme it Cydia account

Za sada su u ovu aplikaciju dodane samo kvalitetnije HD teme koje se plaćaju, ali vrlo brzo će biti uvrštene i najpopularnije besplatne teme, koje će autori dodavati po statistici najpopularniji i onih tema koje su imale najveći broj download-a. Budite među prvima koji će imati ovu aplikaciju i spremno dočekajte dodavanje najpopularnijih free tema.

Nadam sam se da ste zadovoljni našom novom recenzijom, te da ćete nas Like-ti na Facebook stranici, te nas time učiniti dostupnijim većem broju ljudi kojima bi naša pomoć i sugestije dobro došli. Također nas možete pratiti i naTwitter-u, gdje se naši twettovi osvježavaju kroz svaki sat. Ili ako ste od onih koji žele konstantno biti u tjeku događaja možete dobijati obavjesti na svoj e-mail o svakom novom postu koji se pojavi na Omizio blogu.