Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> ThemeIt – Aplikacija za skidanje i pregled najnovijih tema
ThemeIt

ThemeIt – Aplikacija za skidanje i pregled najnovijih tema

Još jedna korisna aplikacija za sve one koji žele pronaci odgovarajuću temu za svoj iUređaj. ThemeIt je aplikacija koja već neko vrijeme postoji u Cydia trgovini. Sama aplikacija je također trgovina temama, napravljenim od strane raznih autora.

ThemeIt home

Aplikaciju možete koristiti za pregledavanje ili pak kupnju tema. Svaka tema ima kratki opis, koji vam pomaže da saznate je li tema kompaktibilna sa vašim iUređajem, da li je potrebno dodatno instalirati još neki tweak kako bi sve funkcioniralo besprijekorno. Osim opisa moguće je vidjeti i screenshot-ove odabrane teme.

ThemeIt Theme

Prilikom kupnje neke od tema, ista se automatski skida na vaš iUređaj te je u Winterboard-u možete aktivirati. Za sada teme su dostupne samo u plaćenoj verziji, no prilikom pokretanja aplikacije vidljiva je i opcija za besplatno skidanje tema, koja još uvijek nije aktivirana. Tako da bi uskoro i ta opcija mogla oživjeti, za sve one koji nisu u mogućnosti ili ne žele plaćati modificiranje iUređaja.

ThemeIt sort

Da biste instalirali ThemeIt aplikaciju potrebno je u Cydia-u dodati sljedeći URL http://www.themeitapp.com/repo/
Ili ako ćete koristiti SSH za instalaciju aplikacije za jailbreak-an  iUređaj. Možete ju  jednostavno skinuti na  web stranici http://themeitapp.com/download/

Kako koristiti Cydia-u

Na video uratku koji slijedi možete pogledati kako će aplikacija izgledati na Vašem iUređaju

Cijena: Besplatno
Developer:
Theme it
Homepage: http://www.themeitapp.com/
Zadnja verzija:1.4
Veličina:3.10 MB

Izvor: ThemeIt