Friday, 20 May, 2022
Home >>> Teme >>> Top 5 lockscreena za vas iUređaj!
img-wallpapers-apple-logo-pack-(mac-theme)-jonathan3333-14428

Top 5 lockscreena za vas iUređaj!

Kako smo vam u nekim postovima kao Weather Elements i HTC Animated weather pokazali da od svog lockscreena mozete napraviti jako puno toga. Sada vam donosimo još 5 lockscreena za vaš iUređaj i nadamo se da će vam se svidjeti!

Pa krenimo.

1.Sublime Lock HD

Na prvom mjestu je kao što vidite Sublime Lock HD. Zašto prvo mjesto ? Ovaj lock screen je jako dobar zbog toga jer ima twitter widget i weather logo. Također nije teško ni namještavanje lockscreena. Twitter je kao widget na lock screenu jer u postavkama imate upisati koga želite pratiti na twitteru npr. @omizio i kada se god refresha lockscreen  on pokazuje na lock screenu zadnji post sa twittera koji je objavio @omizio. Da namjestite weather morate u google napisati npr. Zagreb weather.com i tada stisnete prvi link i iz linka prepisati zadnje brojeve i kopirati ih u settings. Kada namjestite željene postavke nece trebati iPhone respring što je jako dobro. Također imate i 6 različitih tema koje možete postaviti na lock screen.

Postavke: file:///Library/Themes/SublimeLockHD.theme/setup.html
Ovaj link kopirate u safari i odmah ce vam se otvoriti postavke.

Lock screen je free na cydiai!

2. Nexus Live Lock Screen

Drugi lock screen je Nexus live Lock Screen kao što sam naslov lock screena govori „Live“ to znači da ima Live wallpaper. Mozda znate poznati wallpaper od nexusa koji je zabavan vidite kockice u boji i one se pomiću iz jedne strane u drugu. Također možete stisnuti na lock screen i sa tog mjesta ce se napraviti još četiri kockice i svaka otići svojim putem!

Ovaj je lock screen teško naći na cydiai pa ćemo vam dati link s kojeg ga možete preuzeti na pc pa onda preko disk aida ili bilo kakvog drugog programa prebaciti u private/var/stash/themes  i nakon toga samo ga ukljucite na winterboardu.Disk aid je program preko kojeg mozete uređivati stvari kao teme i lock screenove direktno sa kompjutera. Disk aid je free program uz trial 15 dana. Link : http://www.digidna.net/products/diskaid

Download link: http://www.mediafire.com/?pg7ch8bg1xlu4pn

3.iHrt

Treći lock screen je jedan zabavan lock screen koji vaš iUređaj pretvara u živo biće.
iHrt ima nešto posebno , a to je srce. Znači još jedan animated lock screen ili live lock screen svejedno je.  iHrt sadrži normalan sat zatim u sredini srce koje ima animaciju kucanja, ali srce nije pravo srce nego je to apple logo znači jabuka kao srce. Ispod srca je datum i ispod datuma weather, a ispod weathera je slide button koji izgleda kao puls.

Link za download: http://www.ithemesky.com/iphone-4-theme/iHrT-lockscreen/3174 i poslije prebacite preko disk aida u iPhone kao i kod drugog lock screena. Podsječamo lock screen stavite u private/var/stash/themes i onda ga ukljucite na winterboardu.
I nakon toga samo upišite iHrt instalirajte uključite na winterboardu i to je to vaš iUređaj postaje živ!

Ovaj lock screen je free na cydiai!

4. SlantedLock

Četvrti lock screen je SlantedLock koji malo sliči na SublimeLock HD, ali samo što je bez twitter widgeta.
Također ima weather logo i sjajan položaj sata i datuma. Postavke su iste i kao kod SublimeLock HD i nije teško namjestiti.
Za ovaj lock screen morati cete dodati ovaj repo: http://apt.modmyi.com/

Link za postavke: File:///Library/Themes/SlantedLock.theme/config.html

Ovaj lock screen je free na cydiai!

5.Analock HD

 

I zadnji lock screen u ovom postu je Analock HD. Analock je poseban zbog toga jer ima jedan velik analogni sat i jedan mali weather logo. Ovaj lock screen je dostupan samo za iPhone 4 i iPod Touch 4g, jer podržava samo retina display. Namještavanje je jednostavno u iFileu. iFile se plaća na cydiai , ali ga je dobro imati zbog ovakvih situacija u kojem trebate nešto postaviti.

Analock HD je free na cydiai.

Postavke u iFileu: /var/stash/Themes/Analock HD.theme/Analock.js

Nadam se da su vam se svi lock screenovi svidjeli.

Ako imate pitanja postavite ih u komentaru.

 • Doan Mertcan

  ova poslednja teme mi ne pokazuje tacan sat i datum/tj.stoje kazaljke na 12 a datuma nema (nov sam u aple svetu tako da molim za pomoc)

  • Za zadnju temu morate imati iphone 4 ili ipod touch 4g jer na ostalima nece raditi dobro. Ako imate jedan od ta dva uređaja onda će te morati složiti postavke u iFileu kako je napisano u zadnjem redu prije slike, a ako se neznate koristit sa iFileom javite mi na mail pa ćemo to riješiti. email: luka.bracic9@gmail.com

 • I Cuic

  4 temu nemogu nikako unic u to file…… upisem u safari i nista!!! moze pomoc

 • Hrvoje Radošević

  ja biram zadnju a ne znam ni sam zasto…hahahahah