Friday, 20 May, 2022
Home >>> Twitter News >>> evad3rs stupaju na scenu i obećavaju jailbreak za iOS 6!
evaders

evad3rs stupaju na scenu i obećavaju jailbreak za iOS 6!

Zatišje oko jailbreaka za iOS 6 vladalo je dosta dugo, previše dugo, da bi u posljednja dva tjedna bilo prekinuto raznim novostima iz prve ruke. Ili možda iz prvog tweeta? Sjećate se kad je prošle godine “osnovan” jailbreak DreamTeam kako bi se završio jailbreak za iPhone 4S i iOS 5? Sada je grupa nama dobro poznatih, prijateljskih hakera iz susjedstva prigrlila novo ime – evad3rs.

Tko su evad3rs? Novi klinci na jailbreak sceni, novo gorivo za jailbreak mašinu? Ne, to je ime koje su za svoju grupu smislili pod2g, musclenerd, planetbeing i pimskeks! Vjerovatno su pomislili kako njihovi napori na novom jailbreaku zaslužuju i novo ime, novu auru koja će ih okružiti i bodriti dok posao ne bude završen. To, ali i činjenica da posixninja nije dio tima a njegovo mjesto zauzeo je musclenerd. Sve su ovo nadimci koje ste mogli pročitati stotine puta prije danas jer ovdje je riječ o jailbreak developerima koji su sa nama od samih početaka.

 

pod2g je na Twitteru objavio ovaj novi pohod te naveo imena članova grupe kako bi se izbjegle prevare od strane trećih lica koja bi ovo iskoristila tražeći donacije koje evad3rs odmah odbijaju primati (za sada).

I što sada? Nekoliko puta je spomenuto kako se sa jailbreakom čeka dok Apple ne izbaci iOS 6.1 kako se ne bi uzalud potrošili exploiti, kao što su ona dva koje su pod2g i planetbeing nedavno pronašli. Uistinu je lijepo vidjeti da su se stvari maknule sa mrtve točke!

Update: Izašao iOS 6.x.x Untethered Jailbreak – Upute

  • Nino

    Bravo majstori, navijamo za vas!!!