Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Twitter News >>> pod2G i korak bliže ka novom jailbreaku za iOS 6
iPhone-5-jailbreak-iOS-6

pod2G i korak bliže ka novom jailbreaku za iOS 6

Prošlo je već petnaest dana od kako smo čuli neke konkretnije novosti za iOS 6 untethered jailbreak. Prošli su mjeseci od kako je iOS 6 postao dostupan korisnicima a jailbreak se nikada nije pojavio za uređaje koji koriste Apple A5 i novije čipove. Čekanje je bilo zaista duže nego ikada prije a sada imamo (konačno) malo dobrih vijesti.

Nedavno je pod2G lansirao prvu aplikaciju za iOS na App Storeu. Obećava da će to biti najbolja DJ aplikacija dostupna iUređajima a sada, kada je završio rad na njoj, čini se kako se ponovo posvetio staroj ljubavi – jailbreakanju. Kao i nebrojeno puta prije, Twitter se pokazao kao odličan izvor informacija za jailbreak novosti. Jutros je prvo planetbeing (David Wang), jedan od najsposobnijih jailbreak developera, objavio kako su on i pod2G napravili dobar napredak, da bi ubrzo i sam pod2G odgovorio na njegov tweet spominjući kako su pronašli čak dvije rupe u sigurnosti iOSa ali kako im, ipak, ostaje još posla dok jailbreak ne bude spreman za javnost.

ios6jailbreak

Čini se kako je šesta iOS generacija manje porozna od bilo koje prethodne. Što onda očekivati za iOS 7? Moram priznati da nisam više toliko siguran u svijetlu budućnost jailbreakanja a dan kada Apple prestane zatvarati rupe u iOSu te dozvoli developerima da razvijaju jailbreak, bit će dan kada će nam nebo pasti na glavu.

 • Paris

  Pa oni su rekli da su pronasli cas 4 rupe u sistemu i da se jedino ceka 6.1,odakle sada to da treba jos posla ??

 • Master

  ma gospoda pravi hype, žele da javnost misli kako je to ogroman i veliki trud, mislim vjerojatno i je, ali što je njima probit ios kad mogu hakirat nato, stranice banaka i ko zna kakve sve stvari..mogu se kladit da svaki ios kad izađe oni jailbrejkaju još isti dan…

  • Wesija

   A sto je najgore,Apple komanduje kad ce taj JB biti pusten za siroke mase. Sve je to samo dobar marketing a nas farbaju kako se bore jedni protiv drugih, smijesno.Dok je Apple-a bice i JB!