Sunday, 16 January, 2022
Home >>> Unlock >>> Kako tvornički otključati AT&T iPhone Baseband
BasebandUnlock ATT

Kako tvornički otključati AT&T iPhone Baseband

Jedna od najvećih boljki korisnika iPhone uređaja je otključavanje basebanda, odnosno omogućavanje rada iPhone-a na drugim – neslužbenim mobilnim operaterima. Sam Jailbreak je jedan od koraka prema rješenju ovog problema. No i taj korak često je uzaludan jer otključavanje iPhone uređaja u ovom slučaju ograničeno je na nekolicinu basebandova. Pa onaj drugi dio iPhone uređaja ostaje van upotrebe.

Razlika izmedju jailbreaka i unlocka.

Djelimično rješenje ovoga problema nudi jedna od najpoznatijih tvrtki koje se bave otključavanjem mobilnih uređaja na neslužbene mrežne operatere, AppleNBerry izbacila je novi način otključavanja iPhone-a 3G, 3GS, 4 i 4S. Kada kažem djelimično, mislim na činjenicu da je moguće otključati samo uređaje koji su zaključani na Američku AT&T mrežu.

Unlocked Att

Ovo otključavanje trajno će otključati vaš iPhone. Dakle, neće biti potrebno paziti na ažuriranje novih iOSova. Odnosno, kada napravite update novog iOSa za vaš uređaj, promjena basebanda neće poništiti otključavanje koje ste ranije napravili.

Više o basebandu i unlocku iUređaja

Ovaj način otključavanja basebanda ne zahtijeva dodatni software ili hardware. Potrebno je na web stranici AppleNBerry poslati zahtjev za obradu otključavanja. Ova tvrtka obećava da će otključavanje biti dovršeno u roku jednog do dva radna dana. Sam proces je vrlo jednostavan, potrebno je samo da korisnik na svom iPhoneu provjeri serijski broj IMEI prije samog plaćanja. Pozamašni iznos koji je potrebno uplatiti iznosi 150,00 $. Kada se cijeli proces završi, korisnici koji su poslali zahtijev za otključavanje bit će obaviješteni putem e-maila. Na kraju još samo sinkronizirate uređaj s iTunesom i postupak je gotov.

Kako je cijena ovog načina otključavanja vjerovatno najskuplja u ponudi, većina korisnika čekat će neko drugo rješenje. Za sve one koji mogu izdvojiti gore navedenu svotu, na stranici AppleNBerry tvrtke mogu pokrenuti postupak otključavanja.

UPDATE: Ako odlučite da iskušate ovaj metod otključavanja, sada možete dobiti i ljetni popust od 30$ tako što ukucate sljedeći kod pri checkoutu: “IMEIBUDDY

Izvor: AppleNBerry

 

 • Guest134

  Pa stvarno jest skupo, ali vide da na tome mogu zaraditi novaca i bolje ošinit’ nekome po džepu dok mogu. Tužno, ali istinito :(

  • Je skupo je ali opet jeftinije nego kopiti ga otkljucanog od Applea.

   • Draggii

    Znaci sad mogu uzeti 4s na ATA mrezu, ili Verzion i to od apple kupiti preko interneta da mi stigne u hrvatsku, i otkljucat preko te blackbarryeve stranice? Da li uopce ide sim kartica u njih? Ili? Kako sta? Molim pomoc!!;)

 • ma pustite ovu priču, radije kupite gevey ultra s karticu i to je to

 • Guest321

  Ima u sarajevu za 65EUR tvorničko otključavanje, znači dosta jeftinije od ovog, a ista stvar.

  • NIkola1

   Gdje tacno?

 • Ivan

  Dali radi tvornicko otkljucavanje za americku mrezu “verizon” telefon je 4s!!!

  • Znam da iPhone 4 od Varizona ne radi na nasim mrezama. Mislim da Verizon 4S takodjer ne radi bez obzira na unlock. Nisam siguran.Zna li tko zasigurno?

 • ana

  jel iko zna jel se moze ikako otljucat iphone 4 s basebandom 04.12.01 osim tvornicki servisu?