Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> Kako aktivirati Emoji ikonice u iOS-u 5 bez jailbreaka
Emoji-Main

Kako aktivirati Emoji ikonice u iOS-u 5 bez jailbreaka

Svi znamo što su Emoji ikonice i koliko su postale popularne u zadnjih par godina. Ako ste jedan od onih koji koriste emoji u sms porukama, onda će vam biti drago da znate da je Apple napokon ubacio Emoji ikonice u iOS. iOS 5 sada ima stotine emoji ikonica i ne treba vam nikakava aplikacija kao prošle godine, niti jailbreak da bi ih koristili.

Aktiviranje Emoji ikonica je jednostavno kao i dodavanje sekundarne tipkovnice u iOS-u. No krenimo redom.

Upute:

Korak 1: Kliknite na Settings (Postavke)
Korak 2: Kliknite General (Općenito)
Korak 3: Keyboard (Tipkovnica)
Korak 4: International Keyboards (Međunarodne tipkovnice)
Korak 5: Add new keyboard (Dodaj novu tipkovnicu)
Korak 6: Emoji

Nakon sto ste dodali Emoji tipkovnicu samo trebate kliknuti na Globus pored 1,2,3 tipke na tipkovnici. Ovo će vam prebaciti tipkovnicu između HR i Emoji ili bilo koje druge tipkovnice koju ste instalirali.

Nadam se da će ovo pomoći svim koji tek počinju sa iOS-om te onima koji nisu bili svjesni ove funkcije. Kao i uvijek, ako imate ikakvih pitanja javite nam se putem komentara ili na facebooku.

 • Daracro

  Hvala!

 • Razorman

  Imam jedno pitanje u vezi emoji ikonica. Ovako, aktivirao sam ih u postavkama, al me muči to što je tipka za unos emoji ikonica između tipke za unos brojeva i između razmaknice.
  E sad.. ja sam vidio u nekoj aplikaciji da je tipka za unos smajlića u gornjem djelu tipkovnice (tamo gdje se unosi tekst). Zanima me dal postoji neki tweak da izmjeni način unosa emoji ikonica.

  hvala unaprijed.. :)

  • razorman

   biteSms je aplikacija koja ima taj način unosa smajlića.. pa ako netko pomogne..