Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Downgrade >>> Kako downgrade iOS 6 beta 1 nazad na iOS 5.1.1
ios-6-downgrade

Kako downgrade iOS 6 beta 1 nazad na iOS 5.1.1

Sada kad smo vam pokazali kako da podignete uredjaj na iOS 6 beta 1 te se poigrate sa novom inaciom iOSa potpuno besplatno sada je vrijeme da vam pokazemo kako da vratite uredjaj na iOS 5.1.1.

Ove upute rade samo za iOS 6 Beta inacice. Ako vam je potreban downgrade proces za finalnu inacicu iOSa 6, njega mozete naci ovdje.

Prije nego sto pocnete, vrijedno je napomenuti da vam treba iOS 5.1.1 firmware koji se vec vjerovatno skinuil sa nase Download stanice kada ste podizali uredjaj na iOS 6.

Downgrade iOS 6 beta 1 na iOS 5.1.1 upute:

Korak 1: Spojite uredja na racunalo
Korak 2: Stavite uredaj u DFU mode. Kako staviti uredjaj u DFU mode?
Korak 3: Kliknite na SHIFT + Restore te izaberite iOS 5.1.1 ipsw za vas uredaj. Sada pricekajte da iTunes odradi svoje te vam vrati ureadj na iOS 5.1.1.

Kao i uvjek javite nam ako imate kakvih problema te nam ucinite uslugu i podjelite ovaj post sa prijateljima preko fejsa.

 • faruk

  jeli moze ova uputa da se iskoristi i za vracanje na nizi ili stariju verziju OS, npr sa 5.1.1

  • Imas upute za to pod, Jailbreak>>>Downgrade.

   • Taylor

    imam iPhone 4, nikad jailbreakan, stavio sam novu verziju iSO 7, dali se može ponovno vratiti na staru verziju…?? a da ne moram radit jailbreak???

 • Faruk

  Nece nekoliko puta sam vratio na 5.1.1 pa opet instalirao 6.0 i kada mi je 6.0 dosao opet hocu da vratim na 5.1.1 i da instaliram cydiu ali ne moze,pise dogodila se greska … da li se i vama desavalo.

 • Srecko

  Nece da mi instalira iOS 5.1.1 koji sam skinuo sa vase stranice.. Izbacuje mi error 3194.. Zasto???

 • Ne mogu spustiti iOS 6 na i 5.1.1 na iPad3. Čini se nemoguća misija, DA NISAM LUD POLUDIO BI….ako netko zna kako, molim javite

  • Nisi lud. Nemoguca misija. Samo mogu A4 uredjaji i nize.

 • Zoki

  Posto sam prvi put odlucio da uzmem Iphone, uzeo sam 3GS za pocetak, te mi se sam anžurirao na IOS6 tocnije 6.1.3, sad mi trazi da mi se aktivira mobitel, kada bih ga ja uspio vratit na 5.1.1 bili mi onda trazio akitivaciju mobitela?