Monday, 1 June, 2020
Home >>> Apple >>> iOS >>> Kako isključiti automatsku nadogradnju aplikacija u iOS 7?
ios-7-black-iphone

Kako isključiti automatsku nadogradnju aplikacija u iOS 7?

Među brojnim novotarijama koje su pronašle svoj put do iOS 7 je i opcija automatskog ažuriranja aplikacija. U principu, ova opcija dozvoljava svim aplikacijama koje su instalirane na uređaj da bez peglanja korisnika preuzmu nadogradnje i instaliraju ih.

Mnogi korisnici ovo smatraju jako korisnim ali postoji i dosta razloga zbog kojih bi željeli isključiti ovu opciju. Možda želite ograničiti potrošnju mobilnog interneta, izvući najviše što možete iz svog uređaja po pitanju brzine, nije važno, danas ćemo vam pokazati kako to napraviti.

Naše iskusnije čitatelje ovo vjerojatno i neće zanimati ali ćemo ih opet zamoliti za strpljenje jer smo svi u jednom trenutku bili početnici u svijetu iUređaja.

  1. Pokrenite Settings aplikaciju i otvorite iTunes & App Store odjeljak.
  2. Ovdje pronađite Automatic Downloads odjeljak i isključite Updates opciju.
  3. Mala napomena; ukoliko želite zadržati automatska ažuriranja samo putem WiFi konekcije onda Updates opciju ostavite upaljenom a ugasite opciju Use Cellular Data.

turn-off-automatic-app-updates-ios

 

S obzirom da je ovo jedan od onih procesa koji se odvija u pozadini, njegovim isključivanjem možete popraviti trajnost baterije na svom uređaju pa čak i ubrzati starije iUređaje.

 

Story and image credits: OS X Daily

Featured image credit: appadvice.com

 

  • Ivo

    Tako je !

  • Senta

    Kako ovo napraviti na iOS 8?