Thursday, 12 October, 2017
Home >>> Cydia >>> Kako koristiti WhatsApp Web klijent ako imate iPhone?
Use-WhatsApp-on-your-Desktop-through-WhatsApp-Web-Client

Kako koristiti WhatsApp Web klijent ako imate iPhone?

Kako bi održao korak sa konkurencijom WhatsApp ne samo da uvodi mogućnost glasovnih poziva nego je korisnicima od nedavno dostupan i web klijent za jednostavnije chatanje sa prijateljima direktno sa računala. Na žalost, aktivacija ove web aplikacije trenutno je dostupna samo Android korisnicima a kad će biti omogućena iPhone korisnicima nije poznato. Međutim, ako je vaš iPhone jailbreak-an WhatsApp web klijent možete aktivirati i koristiti već danas.

Koristite Whatsapp audio pozive na svom jailbreakanom iPhoneu već sada!

Kako bi uspjeli u tom poduhvatu morat ćete sa BigBoss repozitorija preuzeti tweak pod nazivom WhatsApp Web Enabler. Po njegovoj instalaciji potrebno je da se pomoću vašeg omiljenog browsera na računalu zaputite na stranicu web.whatsapp.com, te pokrene WhatsApp aplikaciju na svom iPhone-u i u okviru taba za postavke (settings) otvorite WhatsApp Web kategoriju.

whatsappwebenabler1
Pomoću sučelja koje se pojavilo na iPhone-u trebate skenirati QR code na zaslonu vašeg računala, kao što ste to već sigurno činili ranije, i web klijent će biti aktiviran.

Tweak je besplatan a u novoj inačici pegla mnoge bugove koji su ranije mučili korisnike. Podržava iOS inačice od 4.x do 8.x. Uživajte u WhatsApp chatanju pomoću prave tipkovnice!

Kako bi bili u koraku sa svim novostima na Omizio blogu lajkujte našu Facebook stranicu i pratite nas na Twitteru.

  • Mizar

    pozz,ne mogu skenirati kod,na iPone4 ne otvori cijeli ekran za scan nego samo donji dio desne strane,Zna li tko u čemu je problem,pozz