Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> Kako odbiti telefonski poziv te ga automatski postaviti u podsjetnik
podsjetnik

Kako odbiti telefonski poziv te ga automatski postaviti u podsjetnik

Ima li išta gore nego potpuno zaboraviti nazvati osobu čiji ste poziv odbili dok ste bili zauzeti?

Već smo vam pokazali kako odbiti telefonske pozive, te poslati automatski sms onome tko vas zove, a sada ćemo vam pokazati kao odbiti telefonski poziv te automatski staviti tu osobu u podsjetnik kako bi vas iPhone podsjetio da im uzvratite poziv.

Automatski stavi poziv u podsjetnik

Možda niste ni primijetili, ali kada vas netko zove, osim standardnih “Odbij” i “Odgovori” opcija, sada imate i malu telefonsku slušalicu koja se može putem geste podići prema gore (slično kamera appu na lock screenu). Ova gesta će odbiti dolazeći telefonski poziv ali u isto vrijeme vam omogućiti da odgovorite sms porukom ili da stavite poziv u podsjetnik.

odbij-odgovor

Sve što trebate uraditi je kliknuti na “Podsjeti me kasnije” te izabrati jednu od opcija:

 • Za 1h
 • Kad odem
 • Kad stignem

Kad odem i kad stignem opcije koriste GPS “geo ogradu” koja će vas podsjetiti na poziv kada izađete iz sastanka/škole ili kada stignete doma i imate vremena za razgovor.

Sve u svemu, dobra opcija za sve one koji imaju loše pamćenje.

 • veddo Pintol

  Al’ kada idemo “podsjeti me kasnije”, jedina raspoloziva opcija je da nas podsjeti nakon 1 h ! Dal’ se to moze promijeniti nrp. da se postavi za 10 ili 15 min ? :)

 • Tihomir Srsa

  to radi samo na IOS6??

  ima što sličnog u cydii za ios5? prava stvar za sluzbeni telefon

 • Dejan

  Dobra stvar ali je glupo što mi je mob na engleskom pa je prvi dio poruke na engleskom. Valjda će Jailbrake to riješiti:))