Monday, 1 June, 2020
Home >>> Apple >>> iOS >>> Kako odjednom pregledati sve slike koje ste dobili putem “Poruke” aplikacije
imessage-image-main

Kako odjednom pregledati sve slike koje ste dobili putem “Poruke” aplikacije

Evo vam još jedna mala opcija koja je dodana u iOS 7, te je po svemu sudeći kopirana iz aplikacija poput WhatsApp u kojoj ova opcija postoji već neko vrijeme. U porukama sada možete pogledati sve fotografije koje ste dobili od određene osobe s istog zaslona.

Korak 1: Otvorite poruke

Korak 2: Kliknite na osobu čije slike želite pogledati

Korak 3: Kliknite na bilo koji foto u poruci

Korak 4: Sada kliknite na menu gumb u donjem desnom kutu kao što je prikazano na slici.

imessage-photos

Sada možete vidjeti sve slike koje su vam poslane od određene osobe.

Vrijedno je napomenuti, da ako imate samo jednu sliku, ovaj menu gumb neće biti prikazan. Također će se pokazati slike samo od poruka koje su učitane u konverzaciji te nisu arhivirane.

Tako na primjer, da ne bi bilo štekanja iOS 7 vam pokazuje zadnjih stotinjak poruka. Ako imate tisuće poruka, starije poruke su arhivirane kako bi sama aplikacija radila što brže. Ako imate više poruka da bi vidjeli slike u istim, morate ih pozvati iz arhive tako što kliknite na “Učitaj ranije poruke” na vrhu svih poruka.

load-all-images

I to vam je to. Sada, kada kliknete na bilo koju sliku, možete vidjeti sve slike ikad poslane toj osobi ili primljene od te osobe. Također ne zaboravite da slike možete spremiti u photo folder ako kliknete na “share” gumb u gornjem desnom kutu te na “Spremi Sliku”.

 

Image Credit: iMore.com

  • 3lade

    Samo želim reci, makar nemate prepuno komentara, ovaj blog mi je definitivno najdrazi i vec ga pratim dugo vrijeme. Samo tako nastavite, najbolji ste! I dok izadje jailbreak za iOS 7 radite tweak postove, zakon su. :D