Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Kako preuzeti sadržaj sa Instagrama na svoj iPhone? (Bez jailbreaka)
instagrab

Kako preuzeti sadržaj sa Instagrama na svoj iPhone? (Bez jailbreaka)

Instagram danas spada u najbrže rastuće društvene mreže te i u našim područjima sve više korisnika Facebook monotoniju pokušavaju razbiti boravkom na Instagramu. Neovisno što se sve ubrajalo u vaše interese Instagram ima odgovor na to a kao postojeći korisnik sigurno ste mnogo puta poželjeli neku fantastičnu fotku preuzeti na svoj iUređaj. Pošto to nije moguće učiniti u samoj aplikaciji mnogi su se okrenuli jailbreak tweakovima koji omogućavaju preuzimanje slika sa ove društvene mreže, a danas ćemo se bazirati na rješenje za sve one čiji iUređaji nisu jailbreakani.

App Store je prepun aplikacija koje omogućavaju preuzimanje Instagram fotki, i dok ih je većina besplatna nedostatak leži u besramnim količanama reklamnog materijala koji nude, a pojedine funkcije morate doplaćivati. Instagrab aplikacija je jedna od onih koje nude najbolje iskustvo a besplatno je možete preuzeti sa App Store linka.

save-photo-video-instagram

Nakon što pokrenete aplikaciju i unesete podatke o svom Instagram nalogu (što se obavlja preko Instagram web stranice pa ne morate brinuti da aplikacija ima pristup tim podacima), otvorit će vam se sve fotke i video klipovi sa vašeg Instagram feed-a. Tapnite na fotku ili video koje želite preuzeti a zatim na Share ikonu u donjem desnom uglu te odaberite Save opciju.

Pored Instagrab aplikacije ima još onih koje su vrijedne spomena kao što su SaveGram, Save for Instagram ili QuickSave. Vjerujem da će neka od njih ispuniti vaša očekivanja tako da ćete moći svoj Camera Roll očistiti od screenshotova sa Instagrama. Javite nam u komentarima kako vam se dopadaju ove aplikacije i ne zaboravite nas pratiti na našoj Facebook stranici.

 

Image credits: iDownloadBlog