Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apple >>> iOS >>> Kako slušati YouTube audio u pozadini iPhonea na iOS 5
youtube-in-the-background

Kako slušati YouTube audio u pozadini iPhonea na iOS 5

Danas ćemo vam pokazati još jedan mali iOS trik, koji će vam dozovliti da besplatno slušate YouTube spotove i play liste u pozadini (background) iPhonea ili iPada.

U zadnjih par dana, nekoliko ljudi me je pitalo baš za ovo, pa sam odlučio da vam napravim ovaj mali “korak po korak”, a i video upute, za one koji nas prate preko YouTube Kanala.

Za ovo vam nije potreban jailbreakan uređaj ili bilo kakav tweak. Ovaj postupak radi na iOS 5  i na iOS 4.Ako je netko još uvijek na iOSu 4, javite nam u komentarima, ukoliko ovo radi i sa starijim sustavom, ne mogu se više sjetiti.

Prije nego što počnemo, vrijedno je napomenuti, da ove upute vrijede za originalnu zadanu YouTube aplikaciju, te za mobilnu verziju YouTube stranice, na koju možete doći preko Safari preglednika. Ovaj postupak NE radi sa najnovijom Google YouTube Aplikacijom.

Kako slušati muziku sa YouTube videa u pozadini iPhonea.

Korak 1: Otvorite iOS YouTube App te pritisnite “play” na video koji želite slušati u pozadini.

Korak 2: Pritisnite “home” gumb. Ovo će vam zatvoriti YouTube app, te ugasiti video. To je normalno.

Korak 3: Dva puta pritisnite “Home” gumb, te right swipe na multitask switcher, kako biste došli do multitask audio kontrola.

Korak 4: Pritisnite “Play”. Audio, sa videa će početi svirati.

To vam je to. Ukoliko vam nije uspjelo, pogledajte ovaj krati video.

Kao i uvijek, ako smo vam pomogli sa ovim, pomozite i vi nama, te podijelite ovaj video preko Faca, Twittera ili bilo kojeg drugog kanala.

Također se prijavite na naš YouTube kanal.

 • Fika

  haha a uvijek sam mislio da to nije moguce kad ono jednostavno do jaja :D hvala

  • :) Nema na cemu. Zato smo tu

 • andreazd

  ima li nesto sta bi omogucilo instalousu da nastavi skidati podatke dok je u pozadini a ja naprimjer za to vrijeme gledam film ili surfam kroz chrome…hvala

 • G

  Ne radi s novom Youtube app od google-a

  • danas sam baš napravio review na to… preglupo je što ne radi na novoj aplikaciji… inaće je savršena ali ovo joj je veliki minus

 • kemo

  Moze li kako sa ios6?