Monday, 16 May, 2022
Home >>> Tutoriali >>> Kako u pozadini nastaviti reprodukciju zvuka sa YouTubea? (iOS 7 tips)
ios7_youtube_feat

Kako u pozadini nastaviti reprodukciju zvuka sa YouTubea? (iOS 7 tips)

Vremena se mijenjaju a sa njima i koncept vlasništva nad glazbom. Umjesto kupovanja glazbe na fizičkim nosačima zvuka i virtuelnih zapisa, sve više korisnika se okreće streaming servisima kao što su Spotify, Pandora, Rdio, ali i nezaobilazni YouTube.

Upravo YouTube je jedan od najpopularnijih servisa kojim se glazbeni ovisnici obraćaju kad im neka nota ne izlazi iz glave. I sve bi bilo divno i krasno kad ne bi bilo “problemčića” zbog kojeg je većina nas osmislila neku kreativnu psovku – prekid reprodukcije zvuka sa YouTubea na iUređajima kada izađemo iz aplikacije.

Ukoliko želite slušati neku stvarku s YouTubea dok u isto vrijeme, npr., kucate poruku, iOS će mučki prekinuti reprodukciju. Vjerujem da mnogi nisu znali da iOS 7 ima trik koji ovo rješava. Ono što trebate učiniti je pokrenuti YouTube video iz Chrome ili Safari preglednika (točnije iz bilo čega osim iz YouTube aplikacije), i normalno pritisnuti Home tipku za izlaz. Sistem će zaustaviti reprodukciju zvuka ali je vi možete ponovo pokrenuti tako što ćete “dozvati” Control Center i tapnuti na Play dugme u njemu. Stream zvuka će se nastaviti tamo gdje je prekinut a iznad glazbenih komandi primjetit ćete URL koji ga označava.ios7_youtube iphone5c_youtube_3

Krajnje jednostavno i jako praktično, zar ne? Ukoliko smo vam ovim postom pomogli da se riješite ovog problema slobodno ga preporučite i svojim frendovima.

  • Igor88

    Za ovo sam znao od prvog dana od kada koristim ios 7 … Jer sam ocekivao da mora raditi to napokon…

  • Carlo

    YouTubed tweak sa Cydia-e to dopusta i na sluzbenoj YouTube aplikaciji