Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Glasine >>> iPhone 5C – Navodni video upaljenog uređaja
iphone5cpackage1

iPhone 5C – Navodni video upaljenog uređaja

Ostalo je još tjedana dana do prezentacije novih iPhone modela. Ako vam to do sada nije bilo jasno, iPhone 5C je Appleova najgore čuvana tajna, čuvana gore nego iPhone 5 prošle godine. Već mjesecima buljimo u fotke raznih dijelova i gotovo sa sigurnošću se može reći kako idućeg utorka neće biti većih iznenađenja.

Na Kineskoj inačici YouTubea, stranici Youku, jučer je objavljen video na kojem se može vidjeti svojevrsni manji test iPhonea 5C. Uređaj crvene boje je upaljen a osoba koja ga demonstrira iskoristila je Safari kaQCko bi posjetila Appelovu web stranicu.

Video dolazi tik iza novih fotki koje su procurile prije nekoliko dana na stranici iApps.im. Na njima je ovjekovječeno pregršt upakovanih iPhonea 5C, spremnih za isporuku. Oštro oko će primjetiti kako ovaj put pakovanje nalikuje onom u kojem se isporučuje iPod touch.

iphone5cpackage

U autentičnost videa i pomenutih fotki možemo (a i ne moramo) sumnjati. Većina materijala koji smo vidjeli u posljednje vrijeme odlikuje konzistentnost te vjerujemo da će iPhone 5C koji će Appleovci prikazati narednog tjedna izgledati upravo ovako. Druge glasine pročitajte u nastavku:

  • Sven

    Moram vas podsjetiti da event jospš nije službeno najavljen, pa iako glasine ukazuju da će predstavljanje biti 10. Rujna, Apple još uvijek može odgoditi predstavljanje i pokvariti nam radost…:/

  • Adriano

    Ajmo se nadati da je 10 rujna :)