Monday, 16 May, 2022
Home >>> Ostalo >>> Koncept >>> iPhone 6c koncept daje pravi smijer za nasljednika “c” modela
iphone-6c-concept-1

iPhone 6c koncept daje pravi smijer za nasljednika “c” modela

Iako su nas sve glasine navodile da će iPhone 5c biti jeftini model za mase istina je bila drugačija. Mala razlika u cijeni u odnosu na iPhone 5s je ovogodišnjoj perjanici donijela prednost na tržištu koja se može iščitati iz svih prodajnih brojki. iPhone 5c se nije prometnuo u očekivani uspjeh. Bude li njegov nasljednik sličan konceptu koji ćemo vam danas predstaviti to bi se moglo i promijeniti.

Uradak prikazuje konceptni iPhone 6c sa 4,7″ zaslonom, Touch ID senzorom i 8MP kamerom. Uređaj je tanak, bezobrazno tanak te mjeri samo 7,1mm. Kružić oko Home tipke/Touch ID senzora prati boju samog uređaja a s ciljem povećanja zaslona ovaj uređaj gotovo i da nema rubove sa lijeve i desne strane. Cijeli uređaj djeluje elegantno, čvrsto i dobar je korak naprijed u odnosu na danas dostupne modele.

Šteta što je riječ samo o konceptu. Ipak, nadamo se kako Apple ove godine sprema nešto slično, a uređaji sa većim zaslonima se nameću kao imperativ. Kako vam se čini ovaj iPhone 6c koncept?

Story credits: iPhoneHacks

  • Ivo

    to je to!

  • trlababadlan

    Mogu ja da modeliram i tanji , recimo 4 mm. Ili 2? ili ipak da stavim 1 mm? Da, 1 mm je ok i biti će savitljiv. Ako netko ima info gdje da nađem bateriju debljine 0,5 mm neka mi javi na besposlicar@appple.com