Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> iPhone 7 >>> iPhone 7 Plus vs Galaxy S8+ – Test upravljanja radnom memorijom
Galaxy-S8-vs-iPhone-7-Plus

iPhone 7 Plus vs Galaxy S8+ – Test upravljanja radnom memorijom

Galaxy S8 je proizvod koji Samsung može vratiti na dobar put nakon Note 7 debakla. Ruku na srce ljubitelji kompanije većinom nisu ni sumnjali u mogućnosti Korejskog giganta a S8 se prodaje šakom i kapom.

Prije par tjedana pokazali smo vam video sa testom brzine između tog telefona i iPhone 7 Plus modela. Pažnja javnosti na ova dva modela, i ove dvije kompanije je velika kao i uvijek tako da tu naravno nije bio kraj raznim uporednim testovima. YouTube kanal PhoneBuff je na svom zadnjem video uporedio Galaxy S8+ sa 4GB RAM-a i iPhone 7 Plus sa 3GB RAM-a, a cilj testa je bio da se vidi koji uređaj bolje upravlja radnom memorijom. Pogledajmo kratki video:

Oni koji su mislili da će iPhone 7 biti potopljen od strane novijeg uređaja morat će razmisliti još jednom. U principu ovaj video je još jedan dokaz koliko daleko su otišli iOS i Android, Apple i Samsung, i kako su danas razlike između flagship uređaja u principu samo razlike u filozofijama a ne toliko u stvarnim performansama.

  • Dario

    Android nema opciju da drzi otvorene aplikacije u pozadini, tako da je ovaj test mala bezz, jednostavno nema tu opciju, sa druge strane ios drzi otvorene aplikacije ali vrlo kratko, nakon cega i on mora ponovno pokretati ponovno. I jedan i drugi uredaj su po brzini tu negdje to je sve manje bitno, tako da se danas trazi da je uredaj lijep, sto ide u prilog galaxy.., nadam se nekim promjenama od strane iphona…