Sunday, 1 March, 2015
Naslovna >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> iPhone 5 >>> Još jedan iPhone 5 drop test, ovaj put od strane Androidovaca
Još jedan iPhone 5 drop test, ovaj put od strane Androidovaca

Još jedan iPhone 5 drop test, ovaj put od strane Androidovaca

Ranije smo vam pokazali stvarno nevjerovatan video drop test iPhonea 5 u kojem je iPhone 5 bačen 20ak puta gotovo bez ogrebotine. Na kraju su ga morali tresnuti o pločice da bi ga razbili.

AndroidAuthority blog se također brže-bolje dočepao iPhonea 5 ne bili dokazali da je GSIII bolje kvalitete, ali na njihovu žalost test nije baš prošao kako su očekivali. Pogledajte i sami.

Svaka čast AndroidAuthority na postanju ovog videa bez obzira na rezultat. Što vi mislite?

O autoru Omizi

Omar (Omizi) je osnivač, bloger, designer i urednik Omizio.com bloga. Rođen je 1978. god. u Sarajevu te je odrastao u Ogulinu a sada zivi i radi na Floridi. Profesionalno se bavi Web Dizajnom, Search Engine Optimizacijom i Online Marketingom. Pored računala i web-a, glavna opsesija od 2007 su mu Apple mobilni uređaji iz koje razloga se i rodio Omizio.com blog.
 • Ivan

  Ovo je doista iznenađujuće. Take that Samsung!

 • lektor

  nebi rekao da je iznenađujuće! problem je u tome što su iPhone 4 i 4S imali staklo na zadnjoj strani, pa su bili puno podložniji pucanju stakla! ali meni je osobno 3gs nekoliko puta pao na pod, nikad nikakvih problema!
  više mi je iznenađujuće što su na kraju postali ovaj video, zato im svaka čast! treba znati izgubiti i ostati gentleman!

 • http://www.facebook.com/people/Ante-Ćurlin/1219775556 Ante Ćurlin

  Meni je iPhone4 pa na pod sa visine glave i pao je tocno na kamen i sastrane mu se udubilo onaj metal al inace radi ko sat:)