Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Glasine >>> Jos jedan iPhone 5 leak – Video
iphone-5-rumor

Jos jedan iPhone 5 leak – Video

Pisao sam već o svim ovogodišnjim iPhone 5 glasinama, ali ni to nije dovoljno, pošto sada bukvlano svaki dan naleti nešto novo. Iako još uvijek ne mislim pisati o svakoj gluposti, ovaj video od eTradeSupply ne bismo smjeli preskočiti.

Kao što vidite, radi se o poleđini za iPhone 5. Izgleda kao veoma kvalitetan zamjenski dio, baš što bismo i očekivali od Applea.

Osim većeg 4 incha zaslona, o kojem smo pisali u više navrata, novi dio također pokazuje, manji USB konektor, veće otvore za zvučnike, te konektor za slušalice na dnu uređaja.

Preko svega toga mogu preći, osim preko manje SIM kartice. Iako su se Motorila i Nokia prije dva tjedna ipak složili sa Appleom, te odlučili da koriste manji takozvani mirco SIM, već je rečeno da sve legalnosti oko novog standarda, neće biti ispunjene mjesecima tako da novi manji micro sim, također prikazan u videu, neće biti na novom iPhonu.

Da li je moguće da je ova kompanija napravila visoko kvalitetnu poleđinu za iPhone 5, koristeći poznate ovogodišnje glasine, samo kako bi dobili više posjetioca na svoju stranicu?

Možda? Na kraju krajeva, ja nikada nisam čuo za njih. A stranica im je danas pala već 5 puta.  Ili se radi o pravom dijelu, pa će novi iPhone izgledati upravo ovako, ili im je uspjelo to što su naumili. Što vi mislite?

 • Wesija

  Ma previse jeftino izgleda, nemojte biti smijesni, dizajn i boze pomozi al ovaj frajer vrti u rukama neku jeftinu plastiku, iz aviona se vidi…

 • dinic

  Po zvuku bi reko da je lim a ne plastika, i ispravite u textu micro sim u nano sim.

 • ivan

  Novi iPhone mora i bit će 100% različit izgledom nego ovaj sadašnji. A sve ovo do sad što je prikazano je čisto c/p postoja dva samo su ga malo rastegnuli.

 • SconeX

  Ne daj boze da iPhone 5 bude uopce nalik ovom! Strasno lose…

 • hmmm… prevelik nekako… inace dobro izgleda

 • ma daj jeli mi mozete reci. Jeli ikad prije ovako nesto izaslo kao leak video tj glasina i da je apple bas takvi iphone izbacia ?

 • Deda

  To ce bit mozd neki jeftini kinez posto oni stavljaju mini usb..

 • da je ovo leak od stvarne 5 bija bi ovaj video davno uklonjen ;)

 • Miško

  ali zašto utor za slušalice dole, a ne gore?! nije mi jasno..