Saturday, 31 July, 2021
Home >>> Ostalo >>> Koncept >>> Kako bi Apple Watch sučelje izgledalo na iPhoneu?
iphone-watch-ui

Kako bi Apple Watch sučelje izgledalo na iPhoneu?

iOS je, po svojim osnovnim principima, prilično malo pobjegao od svojih početaka dok se još zvao iPhone OS. Nedavno predstavljeni Apple Watch je sa sobom donio i potpuno novo korisničko sučelje koje radi drugačije nego vaš iPhone ili iPad.

Vidjeli ste kako se Apple pametnim satom upravlja zumiranjem pomoću krunice, što je pohvalan potez uzmemo li u obzir mali zaslon ovog uređaja. No, kako bi Apple Watch sučelje funkcioniralo na iPhoneu? Isto se zapitao i Lucas Menge koji se dao na posao i izradio prvi funkcionalan koncept na osnovu te ideje.

I dok cijela stvar djeluje zanimljivo na Lucasovom iPhoneu 5, nekako teško mogu zamisliti da bi ovo trebao biti pravac u kojem će se kretati razvoj iOSa. Određeni broj korisnika vapi za izmjenama iOSa, ali oni zadovoljni su i dalje u većini. Što će nam donijeti iOS budućnosti, ostaje zapisano u Cupertinou.

  • iTatko

    – Većina korisnika vapi za izmjenama iOSa, mali broj je zadovoljan dosadnim sučeljem koje se samo šminka evo već 8 generacija. Tako treba da glasi ta rečenica. Većina nas je zadovoljna iOs-om kao platforma, sigurnost, fluidnost i bogat store ali ne i njegovim unapređenjem. Tu polako gubi bitku sa Anroidom i to će svtko tko je realan i npristrasan kao ja pošteno priznati. Kastomizacija iOsa bez Jb je svedena na par bezveznih funkcija koje ima i mobitel od 200 kn. Što se za Androtele ne može reći , uzmite Lg g3, mobitel je prilagodljiv do besvijesti, inačica sa 32gb i 3 gb rama jednostavno razbija, nikakvo bugovanje, lagovanje …. trebaLi su ga nazvati Panta rei !

  • AntiTatko

    iTatko@ Daj ne lupetaj gluposti!