Thursday, 5 March, 2015
Naslovna >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> iPhone 5 >>> Nevjerovatno, sada morate nasilno tresnuti iPhone 5 u zemlju da biste ga razbili
Nevjerovatno, sada morate nasilno tresnuti iPhone 5 u zemlju da biste ga razbili

Nevjerovatno, sada morate nasilno tresnuti iPhone 5 u zemlju da biste ga razbili

iPhone 5 je danas pušten u prodaju u 8 svjetskih država i iFixYourI.com se dočepao jednog modela, te su, kao i svake godine, uradili takozvani iPhone drop test.

Pogledajte nevjerovatan video iPhonea 5 bačenog na prednju stranu 20ak puta na tvrde pločice bez i jedne ogrebotine.

Osoba u videu ga je morala tresnuti u pod da ga razbije. Apple je očigledno shvatio da je iPhone 4/4S, napravljen od stakla, iako jedan od najljepših mobilnih telefona u svijetu, ipak možda previše lomljiv zbog dvije staklene površine.

Na iPhoneu 5 je očigledno efikasno popravljen taj problem. Doista nevjerojatno!

Pogledajte drop test između Galaxy SIII i iPhonea 5.

O autoru Omizi

Omar (Omizi) je osnivač, bloger, designer i urednik Omizio.com bloga. Rođen je 1978. god. u Sarajevu te je odrastao u Ogulinu a sada zivi i radi na Floridi. Profesionalno se bavi Web Dizajnom, Search Engine Optimizacijom i Online Marketingom. Pored računala i web-a, glavna opsesija od 2007 su mu Apple mobilni uređaji iz koje razloga se i rodio Omizio.com blog.
 • perica666

  srce me zaboljelo svaki put kad ga je bacio :-(

 • http://www.facebook.com/hrvoje.horvat.16718 Hrvoje Bilić

  Ovoj je BIZARNO. Zašto bi itko kupio mobitel i bacao ga na pod ili ne pazio na njega pa da mu svako malo ispada iz ruke – wtf.
  To je isto koda kupiš novi auto – i onda se s njim sudariš kako bi dokazao da je kvalitetan. Onda ljudi ne bi kupovali automobile nego tenkove.
  Najbolje da slijedeći Iphone bude od željeza – onda se uopće neće moći razbit…

 • http://www.facebook.com/people/Ante-Ćurlin/1219775556 Ante Ćurlin

  Hrvoje nekuzis ti to…