Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Ovako će izgledati Whatsapp nadogradnja za iOS 7
whatsappios7

Ovako će izgledati Whatsapp nadogradnja za iOS 7

Ako koristite iOS 7 već neko vrijeme, i ako vam se barem umjereno dopada, onda će vam sasvim sigurno živce vaditi skoro svaka aplikacija koju koristite a koja nije redizajnirana po načelima nove iOS generacije.

Whatsapp, popularni IM klijent dostupan na skorom svim živućim i polu živućim mobilnim platformama je jedna od tih aplikacija. Sudeći da je od 300 milijuna korisnika (koliko trenutno broje) pozamašan broj njih na Appleovom iOSu, onda bi konačno bio red da dočekamo i nadogradnju koja će ispraviti ovu nepravdu. Jučer je u blogosferi isplivao video na kojem se može steći dojam kako će Whatsapp aplikacija izgledati jednom kad se to desi. Video je snimio Njemački YouTuber pod nadimkom ITRaidDE, a svi se slažu da prikazana aplikacija ne izgleda kao neka prevara.

Pogledamo li na build number aplikacije u videu (2.11.5.3129) shvatit ćemo da se on razlikuje od onog koji krasi inačicu koju trenutno možete preuzeti sa App Storea (2.11.4).

Novih opcija, na očigled, nema, nego se ovdje radi samo o redizajnu aplikacije. Kako vam se dopada ovaj izgled Whatsappa?