Friday, 20 May, 2022
Home >>> Ostalo >>> Koncept >>> Ovo je najrealiniji iPhone Air koncept do sada!
iphone_air

Ovo je najrealiniji iPhone Air koncept do sada!

Ovdje na Omizio blogu se svojski trudimo da vas ne smaramo (previše) sa koje kakvim konceptima iPhonea. Većina ih nema veze sa realnim svijetom, predviđanjem budućnosti, te su samo mogućnost da se ovaj ili onaj dizajner kreativno izrazi. Ipak, novi iPhone Air koncept koji je uradio Sam Beckett, će vam se sigurno dopasti!

Ovaj konceptni uradak je suptilan. Ne očekujemo da će se svakog momenta rasklopiti u Optimus Primea ili iz nekog šteka izvući projektor, minobacač ili se osloniti na gusjenice. iPhone Air koncept podsjeća na dosadašnje iPhone modele i djeluje kao logična evolucija u dizajnu. Beckett je iPhone Air zamislio sa zaslonom veličine 4,7″ ali je naročitu pažnju obratio na gabarite. Tako bi, pretočen u realan proizvod, ovaj iPhone Air bio tek 8% veći od iPhonea 5s. Pogledajmo i video:

Za mene nema dvojbi. Ovo je najbolji iPhone koncept ove sezone i sasvim sigurno pravi smijer u kojem bi se trebao kretati nasljednik iPhonea 5s. Što vi mislite?

 

Story credit: The Verge

  • Pejo

    Velika petica. Iskreno, ruglo od mobitela. Nadam se da će promjeniti dizajn i to drastično, neprepoznatljivo, jer je vrijeme. Ako i ne, barem da se približe iPad Airu, ali ovo?

    Ovo je već viđeno na petici, pa 5s… boooring.

    Najbolji dizjan, odnosno koncept je svakako od Arthur Reis-a i jedini koji vrijedi pažnje, pa i želje. Ovo ostalo je sve bezveze.