Monday, 16 May, 2022
Home >>> Ostalo >>> Koncept >>> Pogledajte ovaj impresivni iPhone lite konceptni video!
xl_T3 iPhone lite 1

Pogledajte ovaj impresivni iPhone lite konceptni video!

Po paklenom vremenu po ko zna koji put vraćamo se na najvreliju temu ove sezone – iPhone lite. Niskobudžetni (pod znakom pitanja) je u svačijim ustima a nekad jednostavno ne mogu pojmiti koliko ljudi glasine smatraju gotovim vjestima. Dosta mojih prijatelja i poznanika smatra da su već vidjeli “plastični iPhone” a koliko će se pojedini renderi pokazati istinitim nećemo vidjeti bar još nekoliko mjeseci.

Iako smo sa svih strana bombardovani raznim konceptima, fotkama, teško je naći neke nove koji će privući pažnju. Ipak, ekipa sa stranice T3 dokazala je kako to i dalje nije nemoguće. Uredništvo je dalo izraditi konceptni video pristupačnijeg iPhonea lite sa polikarbonatnim stražnjim kućištem, 4″ zaslonom, 1GB RAMa, iSight kamerom i još mnogo toga. Bude li iPhone lite izgledao kao koncept prikazan na videu, vidjet ćemo ponovo redove diljem svijeta. Što kažete?

Druga naklapanja o pristupačnijem iPhoneu možete pročitati u nastavku:

 • igor

  Izasao je novi nexus 7, pa samo da pitam sta je bolje ipad mini ili nexus 7, za kupiti?

  • Zeljko

   Tu nema dileme. iPad je siguran izbor.

   • luka

    Zasto…? u cemu je bolji ipad od nexusa??? Ipad 512rama, dvojezgreni 1Ghz, manja gustoca pixsela…., nexus 7 2Gige rama, cetverojezgreni 1.5Ghz trenztno najaci procesor, gustoca piksela preko full hd rezolucije…..

    • Zeljko

     Ne postoji skladniji rad software i hardware od onog koji je Apple osmislio. Zato je Apple ono sto jeste odnosno u samom vrhu a svi ostali su jednostavno – svi ostali. To sto se nexus, lexus ili plexus razbacuju ramovima, pixelima i ostalim Ghz-ima, nema nikakve veze sa stvarnim koriscenjem i brzinom uredjaja. Naravno uradi kako god zelis ali ja sam ti odmah napisao ono sto bih ja uradio. Pozdrav i srecno sta god odlucio.

 • ajfonash

  nexus je odlican al samo da ne fura jadan OS

  • luka

   Android je bolji od ios-a….u svakom smislu, cak i od ovog mizernog pokusaja ios-a 7….