Friday, 30 October, 2020
Home >>> Apple >>> Apple Watch >>> Prvi pogledi na Apple Watch
apple watch main

Prvi pogledi na Apple Watch

Neke stvari je puno lakše objasniti putem slika i videa nego riječima. Ovdje vam predstavljamo kolekciju Apple videa prikazanih na današnjoj konfernecija koja prikazuju tri nova modela Apple Watcha.

Apple Watch

Kao što kažu “Slika je vrijdna tisuću riječi”. Koliko je onda vrijedan video? Pogledajte otrivanje Apple Watcha. Ovaj video prikazuje dizajn i neke od funkcija te pregršt različitih narukvica i kopči. Naša recenzija i prvi dojmovi su u pripremi.

http://youtu.be/gCluaJe3lb4?list=UUE_M8A5yxnLfW0KghEeajjw

Ako vam ovo nije dovoljno, pogledajte duži deseto minutni video koji osim dizajna prikazuje tehnologiju u Apple Satu, te i načinu razmišljanje o promjeni interfejsa te razloge zašto su neke stvari ureađene a druge nisu, te i sve ostalo vezano za Apple Watch.

Na kraju pogledajte video o tome kako će vam Apple Sat poslužiti kao fitnes narukvica te različite funkcije i senzori koji će se koristiti za to.

A evo i male galerije slika.

Apple-Watch-charging Apple-Watch-customizability_top Apple-Watch-digital-crown-use Apple-Watch-friends Apple-Watch-messages Apple-Watch-passbook-apple-pay Apple-Watch-pink-gold_leather_large Apple-Watch-sensitive-tap Apple-Watch-sensor Apple-Watch-timekeeping_large