Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Video >>> Što se desi kada iPhone 6 zalijete galijem?
iphone6-gallium

Što se desi kada iPhone 6 zalijete galijem?

Prije nekoliko dana pokazilo smo vam koliko je iPhonea potrebno da se zaustavi metak ispaljen iz AK-74 automatske puške. Već godinama YouTube korisnicima ne nedostaje kreativnih načina da uništavaju razne generacije iPhone uređaja a danas na meniju je tretman iPhonea 6 galijem.Pitate se što je galij? Riječ je o rijetkom metalu koji u svom slobodnom obliku ne postoji u prirodi već ga se može naći u nekim jedinjenjima.

Ono što je naročito zanimljivo za današnju lekciju je činjenica da se galij i aluminij ne podnose, a kontakt između ta dva metala uvijek će završiti loše po aluminij. A svi znamo od čega je napravljeno iPhone 6 kućište… YouTube korisnik TechRax odlučio je jedan iPhone 6 preliti galijem i dok krajnji ishod možete pretpostaviti ipak pogledajte zanimljiv video jer nikad ne škodi vidjeti nešto novo. Zaboravite to zadnje jer mi je poslije točke već na pamet palo par stvari koje ne treba vidjeti ali ovaj video ne spada tu. Hemijske reakcije, rijetki metali, gadgeti, zanimljivo! Pogledajte:

 • vickokill

  Ovo bi Doslovno napravio Majmun (preciznije Orangutan) da su mu dali nešto vrijedno i korisno kao što je iPhone.
  Ne shvaćam kako neko moze bit toliko glup, što nije popio malo galija spasio bi nas
  On se čudi kako se dimi a posuo vodu po bateriji i aktivnoj matičnoj ploči
  Katastrofa

  • Na žalost ovaj momak je pravo pametan. A evo i zašto. Popularni YouTube kanali koji rezenziraju elektroniku i tech uređaje zarađuju stotinama tisuća dolara godišnje. Jedan od najjeftinijih marketinških trikova je da se kupi iPhone za tisucu dolara i da se uništi na neki naćin. Ovaj video je dobio preko dva milijuna pregleda i tko zna koliko subscribera na kanalu. Vjeruj mi kad ti kažem. Ovo je jako dobar i jeftin marketinški trik koji ne koristi samo on već desetina YouTube kanala. Pitaj ikoga tko je ikada kupio neku vrstu internet marketing koliko bi koštalo da dobije dva milijuna klikova. Desetine tisuca dolara. Zato svake godine dobivamo ovakva videa. Što ga bolje i na neki novi način unište to bolje. Jako jeftina reklama.

   • Zaboravih reći. I meni se okrene stomak kad vidim ovakav idiotluk, ali šta ću.